L A S Z L O H U T T O N p h o t o g r a p h y / d e s i g n


Statikus weboldal

Az oldal tartalma, egy állandó információ, külsõ hatás eredményeként nem változhat. Oldal tartalmának módositása, csak kód mélységû manuális
átszerkesztéssel, programozással lehetséges. Programozói, szerkesztési támogatás szükséges.

-Kliens oldalon fut.
-Fájlkiterjesztése:HTML.
-Adatbázisokat nem tartalmaz.
-Admin felület nem hozható létre, ezáltal önállóan nem lehet adatmódositásokat, szerkesztéseket végezni.

Statikus weboldalt azoknak ajánljuk, akik állandó tartalommal, bemutatkozó oldallal, cégismertetõvel, portfolióval kívánnak megjelenni az interneten.
Állandó tartalommal rendelkezõ cégek vagy magánszemélyek kis költséggel fentartható legoptimálisabb megjelenési formája.

Dinamikus weboldal

Dinamikus weboldalak olyan szerveroldali programozott felületek ahol ismételten végezhetõek lekérdezések az oldal tartalmának folyamatos frissülése
mellett. Oldal karbantartása elõre megirt admin felületen keresztül történik, amit magunk tudunk kezelni tartalom szempontjából (szerkesztés/törlés/feltöltés).

-Server oldalon fut.
-Fájlkiterjesztése: PHP.
-Adatbázisokat (MYSQL) tartalmaz.
-Admin felület hozható létre, melyen keresztül lehet karbantartani az oldalhoz rendelt adatokat.

Dinamikus weboldalt azoknak ajánljuk, akik folyamatosan változó tartalommal, termékekkel, árlistákkal, regisztrált ügyfelekkel kívánnak megjelenni az interneten.
Oldalon elhelyezhetõ lehetõségek: -hirlevél, -közvetlen email kûldés, -blog bejegyzés, -fórum, -ügyfél regisztráció stb.

Folyamat:

A webdesign kialakitása internetes megjelenés szempontjából a legfontosabb lépés, ami minden látogató számára tükrözni fogja az oldalunk "egyéniségét".
A tervezés egy un. látványterv formájában, grafikus felületen történik, ami folyamatosan alakitható, módositható az elvárások függvényében. Ha van elképzelés
a megrendelõ részérõl, azt ebben a formában láthatóvá lehet tenni, ha nincs elképzelés, akkor elkezdõdhet a terv elkészitése, a webfunkció figyelembe vételével.

Az elfogadott látványterv után következik a weboldal muködõképes elkészitése:

- a mûködési terv elkészitése
- design kialakitása CSS létrehozása
- az oldalak közötti navigációs terv elkészitése
- a teljes könyvtárstruktúra kialakitása, optimalizálása
- weboldalhoz kapcsolódó adatbázisok tervezése, létrehozása
- weboldal PHP és HTML fileinek létrehozása-programozása.
- a PHP - HTML oldalak tartalommal való feltöltését (képi,szöveges,stb) szem elõtt tartva a tárhely optimális kihasználását, gyors letölthetõséget.
- az oldalak közötti navigáció programozása és linkek(hivatkozások) kialakitása
- weboldal tesztelése többféle böngészoben, optimalizálva a helyes megjelenést.
- tárhelyen történõ elhelyezése, tesztelése. A kész weboldal internetes megjelenitéséhez, szolgáltatótól bérelt tárhelyre és domainra van szükség, kérje tanácsunkat.

Referencia munkák

referenciakat mutat...